fbpx

VIRDIS – Diagnosticering af psykiske lidelser

Partners: NEAD, Sensae, Khora

Platform: Khora Exposure (Pico G4)

Udfordring: Behovet for innovative metoder til at vurdere og behandle mentale sundhedsforstyrrelser ved hjælp af immersiv teknologi til at måle subtile adfærdsmæssige og fysiologiske reaktioner hos patienter. Traditionelle metoder fanger muligvis ikke den fulde kompleksitet af mentale sundhedstilstande, og der er mangler i realtidsdataindsamling og feedback.

Opgave: At udvikle et VR-baseret diagnostisk værktøj integreret med biofeedback-wearables til at overvåge mentale sundhedspatienters fysiologiske og emotionelle reaktioner under simulerede sociale scenarier. Opgaven inkluderer også træning af fagfolk i brugen af denne teknologi og sikring af et smidigt samarbejde mellem interessenterne.

Løsning: Introduktion af VR kombineret med biofeedback-teknologi til at vurdere mentale sundhedstilstande. Ved at simulere sociale scenarier opfanger systemet subtile reaktioner, hvilket giver dybere indsigt i patienters adfærd og følelser. Løsningen involverer også et samarbejde mellem NEAD’s ekspertise inden for mental sundhed, Sensae’s biofeedback-teknologi og Khoras VR-produktionskapacitet.

 

Dette projekt er et godt eksempel på, hvordan virtual reality kan bruges til at møde konkrete udfordringer i den sociale sektor.

Contact-Healthcare

Mads Nathaniel Lopes

Mads Nathaniel Lopes

Business Developer

E-Mail-white-outline-icon 
Phone-White-Outline-icon  +45 27 30 84 38